Expeditie Van Baas naar Coach

In de zomer van 2021 heb ik meegedaan met het TV programma Expeditie Robinson.

Waarom?

Omdat de thema’s samenwerken, leiderschap, doorzettingsvermogen en weerstanden overwinnen daar allemaal samen komen.

Het werd een levens veranderende ervaring. Een ervaring die ik ieder mens zou gunnen… Daar was het ook dat het idee voor een Expeditie-dag in werd geboren, want ik raakte gefascineerd door het feit dat een groep onbekenden binnen een dag een hecht team werd. Elkaar helpen, voorbereiden op een goed resultaat en vooral de kwetsbare kant van iedere persoon durven laten zien.

En dat allemaal in één dag…

Op vrijdag 22 oktober 2021 hebben wij een try out gedaan waarin mijn ervaringen van Expeditie Robinson en onze dagelijkse trainingsmethodes binnen Van Baas naar Coach werden gecombineerd.

32 leidinggevenden kwamen samen op een onbekende locatie in Nederland. Ze trotseerden kou, de opgelegde proeven, maar vooral de coachingsreflecties en de eilandraad. Wat een bikkels bij elkaar!

Het bleek voor de deelnemers uitdagend, uniek en zeer leerzaam te zijn. Maar ook confronterend om uit hun comfort zone geduwd te worden.

Zie onder enkele reacties uit de evaluatie:

“Super ervaring waar je veel leert over bewust en onbewust gedrag. Top begeleiding!”

“Bijzondere ervaring waarbij door de verschillende proeven een unieke setting werd gecreëerd om leiderschap te reflecteren.”

“Een geweldige ervaring met fysieke en mentale uitdagingen rond het thema leiderschap en persoonlijke effectiviteit.”

Het Algemeen Dagblad heeft er een mooi artikel over geschreven. Durf jij ook in een snelkookpan van emoties, leiderschapslessen en teamuitdagingen te stappen? Download de brochure en wellicht tot ziens in onze gezamenlijke Expeditie!

Jan van Halst

Teamtraining van baas naar coach

Download onze gratis brochure

Ik wil

van baas naar coach

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@vanbaasnaarcoach.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.