Download gratis: mijn leiderschap ‘secrets’

Een goed paard is nog geen goede ruiter

Als je een goede professional bent, wil dat nog niet zeggen dat je ook een goede leider bent. Toen één van de beste voetballers van de wereld, Marco van Basten, aangaf om trainer te worden, sprak Co Adriaanse de legendarische woorden: ‘Een goed paard is nog geen goede ruiter’.

Vele jaren later, nadat Van Basten bij diverse clubs trainer was geweest, gaf hij Adriaanse met terugwerkende kracht gelijk. Ondertussen is hij uit het trainersvak gestapt.

Wil je meer weten over mijn verzameling van leiderschap ‘secrets’? Download dan gratis het e-book. Hier vind je een verzameling uit de inspiratie die ik heb opgedaan tijdens mijn jarenlange ervaringen in het topvoetbal.

Met de secrets in het e-book kun je meteen aan de slag als leidinggevende. Je creëert meer bewustzijn over gedrag binnen de teamleden en de noodzaak van resultaten wordt omarmd door teamspelers in plaats van alleen de eindverantwoordelijke.

Wil je na het lezen meer weten over mijn geheimen? Neem dan contact met mij op via jan@vanbaasnaarcoach.nl

Jan

Teamtraining van baas naar coach

Download onze gratis brochure

Ik wil

van baas naar coach

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@vanbaasnaarcoach.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.