Download gratis: mijn Team in Topvorm ‘secrets’

Samenwerken met mensen doet iedereen

Of je nu met vrienden sport in een team, of je thuis samen met je gezinsleden elke dag een fijne dag wilt hebben, of als je op je werk met jouw collega’s elke dag werkt aan de doelen die je hebt afgesproken. Je bent altijd afhankelijk van anderen. Dus moet je daar rekening mee houden. En dat is een uitdaging, want elk persoon heeft een eigen karakter, wordt beïnvloed door omstandigheden en reageert daar op zijn of haar geheel eigen manier op.

Door de jaren heen ben ik gefascineerd geraakt door het werken binnen teams.

Hoe kan het toch dat toppers niet het maximale rendement uit hun gezamenlijke kwaliteiten halen?
En andersom; hoe kan het dat middelmaat boven zichzelf uitstijgt en tot ongekende prestaties komt?

Wil jij daar ook meer over weten? Download dan nu gratis mijn e-book met daarin mijn verzameling van Team In Topvorm ‘secrets’. Het is een verzameling uit de inspiratie die ik heb opgedaan tijdens mijn jarenlange ervaringen in het topvoetbal.

Met de ‘secrets’ in dit e-book kun je meteen aan de slag gaan binnen je team. Er zal meer bewustzijn over gedrag gecreëerd worden binnen de teamleden en de noodzaak van resultaten zal omarmd worden door de teamspelers in plaats van alleen de eindverantwoordelijke.

Wil je na het lezen meer weten over mijn geheimen? Neem dan contact met mij op via jan@vanbaasnaarcoach.nl

Jan

Teamtraining van baas naar coach

Download onze gratis brochure

Ik wil

van baas naar coach

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@vanbaasnaarcoach.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.