Creëer een virtuele vijand

Tijdens de proef  bij Expeditie Robinson, heb ik weer gebruik gemaakt van mijn hulpmiddel om boven jezelf uit te kunnen stijgen. Je niet te laten beïnvloeden door teleurstellingen, maar doorgaan. Juist als anderen opgeven. Dan kun je nooit verliezen, want je hebt van jezelf gewonnen.

De proef op RTL 4 werd een paar minuten in beeld gebracht. In werkelijkheid duurde deze 2 uur! Tijdens de uitzending vielen de blokken één keer allemaal uit de bak. In werkelijkheid gebeurde dit 4 keer!

Het gaat over het creëren van een ‘Virtuele Vijand’. Een hulpmiddel dat mij al met enige regelmaat heeft geholpen om grenzen te overwinnen.

Het mooie is dat je er niemand pijn mee doet of beschadigt. De afgelopen week ben ik vaak aangesproken over mijn uitleg over dit doorzettingsvermogen. Op de website staat een (gratis) e-book waarin ik er meer over vertel.

Heb jij ook een manier om grenzen te kunnen verleggen?

Jan

Teamtraining van baas naar coach

Download onze gratis brochure

Ik wil

van baas naar coach

Wij helpen organisaties effectief te vergaderen door vanuit de praktijk te trainen en te coachen. Het gaat niet om de methode, maar wat werkt voor jou en het team. Neem contact met ons op over jouw uitdaging: info@vanbaasnaarcoach.nl

Vind je dit interessant?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze website zo goed mogelijk beleeft. Lees meer over onze cookies.